Agenda

Edsilia presenteert samen met Cornald Maas het Grote Songfestivalfeest in de Ziggo Dome! De line-up van deze editie wordt wederom spectaculair; Loreen, OG3NE, Stefania, Go_A, Netta, Sertab Erener, The Waterloo Band, Imaani, Michael Schulte, Bobbysocks, Kristian Kostov, Johnny Logan, Brotherhood of Man, Sandra Kim, Verka Serduchka en Marija Serifovic.

donderdag
9 december 2021
ZIGGO DOME

Vier samen met Fred van Leer zijn grote verjaardagsfeest in Rotterdam Ahoy! Het wordt een heerlijke, hysterische avond vol met te gekke live optredens, dans, spektakel, toeters en bellen. Een rariteitenkabinet ten top met leuke wendingen en bekende topartiesten. Iedereen die Fred een beetje kent, weet dat hij van een goed feestje houdt. Dus zet je dansschoenen alvast klaar en beleef het mee! Je bent van harte welkom.

vrij. & za.
17 & 18 juni 2022
ROTTERDAM AHOY

Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer zijn de Ladies of Soul. In het soulvolle concert worden energieke uptempo nummers afgewisseld met powerballads. Het is een groots opgezette show doorweven met mooie, intieme momenten. Een live band, bestaande uit muzikanten die hun sporen al ruimschoots in de muziek hebben verdiend, begeleiden de Ladies of Soul tijdens de avonden.

vrij. & za.
23 & 24 september 2022
ZIGGO DOME